Anders: Válaszolni fogunk

Anders Lindegaard ragaszkodik ahhoz, a Vörös Ördögök átadják a múltnak a keddi, Real Madrid ellen Bajnokok Ligája kudarcot és azon lesznek, hogy hétvégén az FA-kupa elõdöntõjébe jussanak.


A Unitedre újabb nagy meccs vár, hiszen a Chelsea látogat az Old Traffordra és egy esetleges gyõzelem biztosítaná a csapatnak, hogy ott legyen a Wembleyben a legjobb négy között abban a sorozatban, melyet legutoljára 2004-ben nyert meg.

A dán - aki a hétközi találkozón a padon ült - egyértelmûen pozitív lelkiállapotban van annak ellenére, hogy a Madrid sikere kiábrándultságot és csalódást okozott mindenkinek.

"Válaszolnunk kell" - mondta Lindegaard az MUTV-nek. "Egy bizonyos eltökéltséget érzek a csapatban abból a szempontból, hogy nem lesz kérdés, vasárnap melyik csapat is nyeri meg a találkozót. Erõsen és gyorsan talpra kell állnunk."

Lindegaard tegnap második U21-es meccsét játszotta le, mint túlkoros és megõrízte kapuját a góltól. A dán hálóõr eltökélt, hogy nyomást gyakoroljon David de Geára az elsõ számú kapusposztért.

 


"Amiért ez a meccs kellett, az az, hogy meccs legyen a lábamban. Túl régen játszottam már. Rengeteg meccsrõl hiányoztam, úgyhogy remek volt, hogy ismét tétmeccsen szerepeltem. Semmi sem helyettesíti azt, hogy ha az Old Traffordon játszol, de ez több, mint a semmi. Szóval élvezem, ha egyszer-egyszer a tartalékoknál is játszom, mert ez jó ahhoz, hogy éles maradjak."

"Természetesen harcolni fogok a helyemért. Ha nem így tenném, csomagolhatnék és távozhatnék. Az egész arról szól, hogy az elsõ csapat minden egyes posztján egymásra gyakorlunk nyomást. Semmivel nem másabb most, mint egy évvel ezelõtt volt. Akarom David helyét."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!