Ferguson elfojtotta a Rooney körüli pletykákat

Sir Alex Ferguson elutasított minden olyan spekulációt, miszerint Wayne Rooney a nyáron távozhat a csapattól.


A menedzser elõször állt a média elé azóta, hogy kedden csapata kiesett a Bajnokok Ligájából a Real Madrid ellenében és máris az angol csatár ügyében kellett felszólalnia.

Miután kedden csak a kispadon ült a támadó, vasárnap a Chelsea ellen pályára fog lépni és semmilyen probléma nincs a két fél között.

"Wayne Rooney kérdés elõször? - kérdezte Sir Alex a mai sajtótájékoztatóján a riportereket. Vagy értelmes dologról akarnak beszélgetni?"

"A kérdés, mely a lapokban most folyik egy nagy szemét. Két lapot is kitiltottam a sajtótájékoztatóról és addig ide vissza nem jönnek, míg bocsánatot nem kérnek. Egyáltalán nincs semmilyen probléma Wayne Rooney és köztem. Az pedig, hogy azt sugallták, nem beszélgettünk egymással edzés közben, teljes mértékben marhaság."

 


"Megértette, miért nem játszattam õt, teljesen a taktika része volt. És azt gondolom, igazam volt. Nem mindig kapjuk a megfelelõt egy döntés után, de úgy vélem, most a megfelelõt kaptuk meg. Danny Welbeck a legjobb játékos abból a szempontból, amilyen kettõs szerepet kellett betölteni. El kellett fojtanunk Xabi Alonso azon képességét, hogy kontrollálja a találkozót, ezt Danny megtette, így Alonso nem tudta irányítani a játékot, míg Danny a támadásokba is besegített. Nem mindig kapjuk a megflelõ dolgokat, amit elterveztünk, de kedden határozottan azt kaptuk, amit akartunk."

A menedzser azt is elmondta, nincs semmi alapja azon híreszteléseknek, melye Rooney nagy pénzekért történõ eladásáról szólnak.

"Wayne a következõ évben is itt lesz. A szavamat adom erre. Nincs semmilyen problémám a játékossal és vasárnap játszani fog."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!