Sir Alex: Nem vesztegethetjük az idõnket

Sir Alex Ferguson elmondta, az õ feladata az, hogy "lendületet adjon a csapatnak", a játékosnak pedig, hogy az FA-kupa Chelsea elleni mérkõzésén megajándékozzák a szurkolókat.


A Vörös Ördögök ellentmondásos bírói döntés következtében kiestek a Bajnokok Ligája versenysorozatból a hét folyamán, de ahelyett, hogy a sebeiket nyalogatnák, gõzerõvel készülnek a hétvégi FA-kupa találkozóra.

 

Sir Alex carringtoni sajtótájékoztatóján egyértelmûen véget vetett a Wayne Rooney eligazolásával kapcsolatos pletykáknak és megerõsítette, hogy a csatár ott lesz a Chelsea elleni találkozón. Továbbá felfedte terveit Ryan Giggs-szel és a sérült Phil Jones-szal kapcsolatban a vasárnapi találkozót illetõen.

 

"Az én feladatom, hogy lendületet adjak a csapatnak. Fantasztikusan teljesítettek kedden, nem másképp a szurkolók. Tartozunk nekik!"

 

"Nem vesztegethetjük az idõnket, keményen edzünk, hogy a legjobb formánkat hozzuk holnapután. Egy újabb nagy küzdelem következik, ez most a legjobb dolog a számunkra."

 

 

"Kemény ellenféllel kell szembenéznünk, akik az utóbbi idõben remek eredményeket értek el ebben a sorozatban, mi pedig már elég rég emeltük magasba az FA-kupa trófeáját. Tehát mindkét részrõl meg van a kellõ motiváció."

 

"Wayne szerepelni fog vasárnap, Giggs viszont nem játszik. Remek volt kedden, keményen küzdött végig. Most pihen és készül a jövõ heti mérkõzésre."

 

"Érdekes, hogy Shinji Kagawa is kimaradt, aki pedig lõtt egy mesterhármast a múlthéten és õt nem emlegették. Azt hittem ezért is kapok majd kritikát. Phil Jones még nem lesz kész vasárnapra, de a jövõ héten már minden bizonnyal pályára léphet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!