U18: Everton 1-1 United

Csalódottak lehettek a Vörös Ördögök, miután a Finch Farmon végig domináltak, de csak egy ponttal távozhattak az Everton otthonából.


Gyorsan vezetéshez jutottak a hazaiak, a chesteri születésû George Waring révén. A találkozó elsõ negyede iden kiegyenlítettnek bizonyult, de azt követõen minden arról szólt, hogy a Paul McGuinness csapata sorra alakította ki helyzeteit.

Végül Jack Rudge a 65. percben közelrõl betalált a hazai kapuba, de ha az esõs idõjárás ellenére kilátogató nézõk úgy gondolták, hogy a Vörös Ördögök végül megnyerik a találkozót, meglepõdhettek a lefújás után.

Az elpuskázott lehetõségek és a kiváló formában védõ evertoni kapus 1-1-en tartotta az eredményt - még a csereként beálló támadó kettõs, Jack Barmby és James Wilson sem tudta a vendégek javára fordítani az állást.

Mindenki eltöprenghet azon, a Bolton elleni 2-1-es siker után hogyan nem sikerült megszerezni az egymást követõ második gyõzelmet ezen a szinten.


U18 Premier League
Everton 1-1 Manchester United
Finch Farm

United: Sutherland, Weir, Evans, Grimshaw, Dalley, Pearson, A. Pereira(Barmby 79.), Rudge(Wilson 79.), Byrne, Rothwell, Daehli
Nem használt cserék: Gollini, Harrop, Iannou.

 

Gólszerzõ: Waring 2' illetve Rudge 65'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!