Nani: Itt az én idõm

A Manchester United szélsõjének eltökélt szándéka, hogy duplázáshoz segítse csapatát a Real Madrid elleni csalódást követõen.


A portugál válogatott játékos volt az áldozata az ellentmondásos kiállításnak, amely után a madridiak megfordították a Bajnokok Ligája összecsapást és jutottak be a legjobb nyolc közé. Azonban a játékos reméli, több esélyt kap arra, hogy a végjátékban bizonyíthasson. Miután a Reading elleni FA-kupa meccsen a találkozó legjobbjának választották, továbbra is folytatná a Wembley-be vezetõ utat, fõszerepet vállalva a mai, Chelsea elleni párharcon.

"Keményen dolgoztam addig a pontig, várva a lehetõségre és amikor eljött, eltökélt szándékom volt, hogy a legtöbbet kihozzam belõle" - mondta Nani a United Review-nek. "A Reading ellen gólt szereztem, gólpasszt adtam, szóval zseniális este volt számomra."

"Immár az önbizalmam magasan van és úgy vélem, a legjobb még csak ezután jön tõlem. Ez az én idõm és hiszem, hogy fontos lehetek a csapat számára ezeken a nagy meccseken. Mivel két hónapig sérült voltam, ez azt jelenti, hogy friss vagyok, míg más játékosok kezdenek fáradni."

 


"Úgy érzem, remek formában vagyok és már majdnem elértem a csúcsra. Úgy vélem, az elkövetkezendõ néhány meccsen meglepetéseket okozok majd egyeseknek."

"Meg akarom mutatni a menedzsernek, minden egyes találkozón bízhat bennem, hihet bennem. Meg akarom mutatni neki, hogy hozzájárulhatok a gyõzelmekhez. Szóval továbbra is keményen dolgozom majd azon, hogy biztos legyek abban, készen állok minden alkalommal, amikor lehetõséget kapok."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!