Nani sérülése nem komoly

Sir Alex Ferguson bízik abban, hogy Nani minél hamarabb visszatérhet a pályára, miután kihagyta a Chelsea elleni FA-kupa meccs második játékrészét.


A portugál szélsõ a szünet elõtt sérült meg, amikor 2-0-ra vezettek már a Vörös Ördögök. Utána már nem vette ki részét a mérkõzésbõl és csak nézhette, hogy a vendégek kiharcolták az újrajátszást.

"Nani kisebb combizom sérülést szenvedett" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. "Nem hinném, hogy túl komoly a sérülés, de le kellett hozzuk."

A héten ez már a második olyan meccs volt, melyen idõ elõtt kellett Naninak elhagynia a pályát, amikor a Vörös Ördögök gyõzelemre álltak. Antonio Valencia állt be a helyére és már soha nem fogjuk megtudni, hogy Nani kihatással lett volna a végeredményre, miután az utóbbi idõben jó formába került.

 


"Ez csapás számunkra, mert Nani jól játszott mostanában."

Nani a vasárnapi United Review-nek elmondta, önbizalmávan nincs probléma: "Ez az én idõm és hiszem, hogy fontos lehetek a csapat számára ezeken a nagy meccseken. "Úgy érzem, remek formában vagyok és már majdnem elértem a csúcsra. Úgy vélem, az elkövetkezendõ néhány meccsen meglepetéseket okozok majd egyeseknek." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!