U21: United 0-0 Wolves

Annak ellenére, hogy Chris Smalling és Anderson is végig a pályán volt, a Vörös Ördögök csalódottak lehettek, miután nem tudták legyõzni a tíz emberrel játszó Farkasokat.


A két klub elsõ csapatának menedzserei is - Sir Alex Ferguson és Dean Saunders - a lelátóról nézték a találkozót, de a vendégek védekezésének köszönhetõen csak kevés izgalomban lehetett részük.

A Wolves kezdett jobban, különösen Zeli Ismail csillogott, aki egy lövéssel próbálkozott, de nem talált kaput és pár alkalommal rendkívül ütemes játékot mutatott. Azonban a szélsõ nem ezzel, hanem egy csúnya, páros lábbal elkövetett becsúszással járult hozzá leginkább a meccshez. A Smalling elleni belépõt Matthew Parry játékvezetõ azonnal piros lappal "jutalmazta". Szerencsére kis ápolás után Smalling folytatni tudta a találkozót.

Még 80 perc volt hátra, a Wolves a védekezésre rendezkedett be, de még így is Sam Johnstone volt a foglalkoztatottabb hálóõr. Huszonöt perc kellett ahhoz, hogy végre a hazaiak elõtt is helyzetek alakuljanak ki. Ekkor Alexander Büttner balról lõtte középre a labdát, amit Nick Powell próbált kapuba juttatni, de csak mellé lõtt. A túlsó kapunál Liam McAlinden lövésénél kellett Johnstone-nak oldalra tolnia a labdát.

A télies idõ miatti csúszós talajon sorra estek el a játékosok, a United pedig küzdött, hogy át tudja törni a vendégek falát. Anderson passza után Büttner próbálkozott, de végül kiderült, a játékos lesen volt, majd Adnan Januzaj szögletét követõen Larnell Cole kísérlete kerülte el a kaput.

Az elsõ félidõ hosszabbításában hatalmas esély alakult ki a Wolves kapuja elõtt. Jesse Lingard passza után Powell zseniálisan sarkazott éppen Anderson elé, aki azonban nagyon jó helyrõl csúnyán kapu mellé lõtt. Fordulás után semmi sem változott, a vendégek állták a sarat, miközben Lingard lövése kapu mellé, Cole próbálkozása pedig még a pályáról is kiszállt.

Az utolsó 15 percben a Wolves kontrákkal néhányszor közel került a gólhoz, de egy alkalommal Smalling igen fontos esetben ért labdába, amikor McAlinden lövésébe ért bele.

Hat perccel a rendes játékidõ vége elõtt esély adódott a hazaiak elõtt, hogy bezsebeljék a három pontot. Lingard és a csereként pályára lépõ Tom Lawrence megbontotta a vendégek védelmét, ám Cole elpazarolta a lehetõségek és kapu mellé lõtt. Powell és Lawrence még egy-egy lövéssel próbálkozott, de ezek sem kerültek a hálóba. Warren Joyce csapata újabb olyan találkozón van túl, amelyen nem kapott gól, ám ennek ellenére csalódottak lehettek a játékosok a döntetlen miatt.


U21 Barclays Premier League
Manchester United 0-0 Wolverhampton Wanderers
Moss Lane, Altrincham

United: Johnstone - Vermijl, Thorpe, Smalling, Büttner - Cole, Veseli, Anderson, Lingard - Januzaj(Lawrence 60.) - Powell
Nem használt cserék: McGinty, Gollini, Blackett, Ekangamene

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!