Ugródeszka a sikerhez

Wayne Rooney úgy véli, hogy a United jelenlegi kerete mindenképp trófeát érdemel, és ebben a szezonban csapata teljesítménye nagy dolgokat vetít elõre az elkövetkezõ évekre.


Igaz, hogy a Bajnokok Ligájának trófeájáért folytatott harcra egy újabb évet kell várniuk a Vörös Ördögöknek, de továbbra is jó esélyeik vannak Sir Alex fiainak a hazai duplázásra.

 

Rooney ragaszkodik ahhoz, hogy a United jelenlegi keretének olyan meghatározó játékosai vannak, akik biztosítékai a szezonvégi sikernek, egyben csapata idei teljesítménye tökéletes ugródeszka a jövõbeli sikerekre nézve.

 

"Nagyszerû csapatunk van, tökéletes keveréke a tapasztalt játékosok tudományának és a fiatalok lendületének, akik mind ígéretes tehetségek és óriási bizonyítási vágy él bennük" - mondta a csatár az Inside United-nek.

 

 

"Nagyon fontos, hogy ebben a szezonban sikeresek legyünk, mert ez egy remek ugródeszka lesz számunkra az elkövetkezendõ években. Amint a fiatalok megérik az ízét, hogy milyen trófeát nyerni, újra és újra át akarják majd élni ezt. Remélhetõleg sikerül belekóstolniuk már ebben a szezonban."

 

A kéthetes szünet elõtt a United a Reading csapatával találkozik a Premier League versenysorozatában és próbálja megtartani 12 pontos elõnyét a Cityvel szemben.

 

"Nagyon fontos, hogy mindig csak az elõttünk álló mérkõzésre koncentráljunk. Azon kell dolgoznunk, hogy megnyerjük a következõ meccset, majd az azt követõt és így tovább. Mindig is így jártunk el, nem gondolunk a távolabbi játékokra. Természetesen tudjuk, hogy nagy meccsek várnak még ránk, de a három pont az mindig hármat ér, bármelyik találkozón is szerezzük meg. Be kell gyûjtenünk a lehetséges pontokat, és akkor nem marad el a siker."

 

"A 12 pont elõny nem jelent mást, mint hogy meg kell nyerni minden játékot, hogy ezt meg tudjuk õrizni. Nem szabad úgy tekinteni az elõnyre, mint az életbiztosításra, amellyel megtehetjük, hogy lazítunk, hisz egy-két elveszített mérkõzés még belefér. Csak a gyõzelem az elfogadható eredmény, az elõny pedig arra való, hogy megtartsuk a gyõzelem érdekében. Csak ezzel a hozzáállással lehet kupákat nyerni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!