Sunderlandben marasztalnák Welbecket

A Sunderland menedzsere, Steve Bruce elárulta, szivesen megszerezné végleg a kölcsönben náluk játszó Danny Welbeck - Nedum Onuoha duót.


Onuoha és Welbeck az egész szezonra rendelkezik kölcsönszerzõdéssel a Stadium of Lightban, és a manchesteri duó kõkeményen kivette a részét a csapat hétvégi bombasikerébõl, amikor 3-0 arányban idegenben legyõzték a bajnoki címvédõ Chelsea-t.

 

A jobb bekk Onuoha kezdte meg a gólgyártást, miután nagyszerû egyéni megmozdulásokat követõen több védõn is átverekedte magát, míg Welbeck a mérkõzés legjobbja címét egy igazi lesipuskás góllal fejelte meg, amely elsõ találata volt a Fekete Macskák színeiben.

 

A csapat menedzsere, Steve Bruce nagyon elégedett Onuoha és Welbeck klubnál mutatott fejlõdésével, és nem utasítaná vissza azt a lehetõséget, hogy végleg a Sunderlandhez kösse õket.

 

Az egykori Manchester United játékos azt tervezi, hogy leül egykori klubjával és a Cityvel is a játékosok jövõjét illetõen, de elfogadja, hogy ennek meglesz a megfelelõ ára.

 

 

"Danny nagyon jól teljesít és jól is játszik" - kezdte Bruce.

 

"Az a szomorú, hogy most majd elgondolkozhatok azon, hogy vajon mennyibe fog nekünk kerülni, hogy megvásároljuk."

 

"Õ és Onuoha két olyan kölcsönjátékos, akik fantasztikusan sokat segítenek a csapatnak. Még hosszú pályafutás áll elõttük, mi pedig szeretnénk, ha ezt nálunk töltenék el."

 

"Egy évre kaptuk meg õket, és a közeli jövõben le fogunk ülni a klubjaikkal. Õk azt képviselik, amire nekünk szükségünk van. Fiatalok, energetikusak, és játszani akarnak." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!