Veseli élvezi új szerepkörét

Frederic Veseli bevallja, élvezi új szerepét a középpályán.


A svájci fiatal a Manchester Citytõl még védõként érkezett, ám mivel Warren Joyce csapatában többen is szerepelhetnek a hátsó pozíciókon, így Veseli az utóbbi néhány U21-es találkozón már a középpályán kapott helyet, míg Tom Thorpe visszatért a védelem szívébe.

Miután hétfõn a Moss Lane gyepén gólnélküli döntetlent játszott csapatával - ahol Anderson mellett a középpályán szerepelt - Veseli az MUTV-nek beszélt fejlõdésérõl.

"Az utolsó két mérkõzésen már a pálya közepén játszottam" - mondta. "Nagyon jó volt Anderson mellett játszni, aki remek játékos és szerintem sokat lehet tanulni abból, hogy mellette játszol."

"Jó élmény volt azon a poszton játszani és azt hiszem, bizonyítottam, hogy tudok ott szerepelni. Több poszton is tudok játszani, hogy bármilyen módon is segítsem a csapatot."

 


"Igazán élvezem, hogy sokkal többet találkozom a labdával. Kicsit több védekezõ feladatot kaptam, de így is részt tudok venni a játék mindkét részében. Jó tanulási folyamat ez, mert más nézõpontból látom a meccset, más szögbõl más dolgokat látok, ami a védõ szerepköröm szempontjából is segít."

Warren Joyce csalódott volt a tegnapi összecsapás után, mivel csapata nem tudta feltörni a tíz emberrel játszó Wolves védelmét.

"Egyértelmû, hogy a kiállítás különbséget jelentett a meccsen" - mondta az U21-es csapat edzõje az MUTV-nek. "Õk azt tették, amit tenniük kellett, csak rajtunk állt, hogy kreatívabbak legyünk és ezzel legyõzzük õket. Két könnyû helyzetünk is volt, de nem sikerült kihasználni ezeket."

"Ha az elsõ félidõ vége elõtt belõttük volna a helyzetet [Anderson révén], sokkal nehezebb estéje lett volna az ellenfélnek, mert változtatni kellett volna a tervükön."

"Nem tudtunk gólt szerezni, mert nem voltunk elég okosak a tizenhatos környékén és nem voltunk elég jók az utolsó passzban, befejezésben, beadásokban."

"Chris Smalling hozzáállása elsõ osztályú volt, ám elõrébb a pályán több minõségre lett volna szükségünk. Nehéz, hideg este volt ez és a pálya talaja sem volt nagyszerû, de ennél jobbnak kell lennünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!