Legyen büszke szurkolóira a United!

Emilio Butragueno, a Real Madrid legendája szerint a Manchester United büszke lehet szurkolóira, akik különleges hangulatot teremtettek az Old Traffordon.


A férfi, aki egykoron halálos csatár volt és csak egyszerûen 'Keselyûnek' becéztek a Manutd.com-nak adott interjúban az Old Trafford közönségét dicsérte és elmondta, a United elleni párharc nagyon nehéz volt a Real Madrid számára.

"Elképesztõ volt" - mondta Butragueno a hangulatról. "Azt hiszem, nagyon büszkének kell lennetek a szurkolóitokra és a szurkolóknak is büszkének kell lenniük a csapatra."

"Tudjuk, hogy minden csapat számára nehéz a gyõzelem itt és erre akkor rájöttünk, miért. Tényleg egy nagyon intenzív csata volt ez, de végül sikerült átvészelnünk."

"Gyõzni itt mindig nagyon, nagyon nehéz, mert a United nagyszerû csapat. Még ha 2-1-es hátrányban is voltatok és tíz emberrel játszottatok, akkor is kiválóan teljesítettetek az utolsó 15 percben és sok nehézséggel kellett szembenézzünk, hogy megfeleljünk."

 


A Real Madrid végül 3-2-es összesítéssel jutott tovább egy vitától nem mentes Nani-kiállítás után és várhatja a negyeddöntõk sorsolását.

"Ott leszünk Genfben a sorsoláon és meglátjuk, mi történik" - folytatta Butragueno a Manutd.com-nak.

"A döntõ még túl messze van. Elõször is nagyon jól fel kell készülni a negyeddöntõre, aztán majd meglátjuk. A fociban a következõ meccsre kell koncentrálni, a többi nem számít. A labdarúgásban minden nagyon gyorsan megváltozhat. Óvatosnak kell lenned és minden részlet fontos."

"Ez a labdarúgás varázsa - soha nem lehet tudni, mi fog történni."

"Ez a sorozat bír a legnagyobb presztízzsel a világon. Persze mi ott vagyunk a Copa del Rey döntõjében is, de a La Ligában 13 pontos hátrányban vagyunk a Barcelonával szemben, úgyhogy még nagyon nehéz lesz számunkra. Ám a Bajnokok Ligájában ott vagyunk a negyeddöntõben, úgyhogy továbbra is a legjobbunkat tesszük ebben a fantasztikus sorozatban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!