Evans: Kezeljük a fáradtságunkat

Jonny Evans egyetértett menedzsere azon állításával, hogy a Chelsea elleni FA-kupa meccsen mentálisan fáradt volt a csapat.


A védõ a hivatalos Manutd.com podcastben, a Red Voice-ban beszélt arról, hogy Sir Alex Ferguson a Reading elleni bajnoki elõtt már tett lépéseket annak érdekében, hogy bármilyen fáradtságot felszámoljanak a Vörös Ördögök.

 "Volt pár nap szünetünk a Chelsea meccs után" - mondta ma Evans. "Úgy döntött a menedzser, hogy extra pihenõt ad nekünk, de ennek ellenére sem volt nehéz az edzésen játszani a mai napon."

"Nem játszottam a Real Madrid ellen, így nem éreztem fizikai fáradtságot, de vasárnap a második félidõben kicsit fáradtnak és kimerültnek éreztem magam. Azt hiszem, a szellemi oldal merít ki. A hét során rengeteg érzelem hatott ránk, amiket meg kell próbálni kikapcsolni és a következõ meccsre készülni."

"Ha a Manchester Unitednél játszol, rengeteg idõ arról szól, hogy mentálisan felkészülj minden egyes összecsapásra. Tudod, hogy a teljesítményednek a csúcson kell lennie és nem csökkenhet a színvonal. Úgy gondolom, hogy a Chelsea ellen a hétvégén a jó kezdésünk után a második játékrészben megmutatkozott a mentális kimerültségünk."

 


Azok után, hogy David de Gea a találkozó végén hatalmasat mentett Juan Mata helyzeténél - amivel megakadályozta, hogy a Chelsea óriási gyõzelmet arasson hátrányból felállva - Evans nagyon megkönnyebbült, hogy még mindig az FA-kupában szerepelhetnek.

 "A meccs végét tekintve valószínûleg a döntetlen a legjobb eredmény volt számunkra. Jön az újrajátszás, szóval örülünk, hogy a kupában vagyunk még."

"David de Gea az utolsó percekben nagyszerûen védett és azt hiszem, azt lehet mondani, ez tartott minket még a sorozatban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!