Leonardo: Nincs Rooney-ügy

A PSG sportigazgatója, Leonardo elmondta a Sky Sports-nak, hogy klubjuk nem tett ajánlatot Wayne Rooney-ért, ennek ellenére szívesen látnák a Manchester United csatárát.


Leonardo elismerte, hogy a PSG szerencsés helyzetben van pénzügyi szempontból, és csábítóak az olyan nagy játékosok számára, mint Rooney. Ám ragaszkodik hozzá, hogy a klubja soha nem tett a játékosért ajánlatot.
 
Rooney csak a második félidõben kapott játéklehetõséget a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája visszavágóján, amikor a Uniteddel kiestek a kupasorozatból - ezt követõen intenzív találgatások indultak el jövõjét illetõen, és a PSG is szóba jött, mint lehetséges kövekezõ állomás.
 
"A Paris Saint Germain egy olyan csapat lett, aki az összes játékost megvásárolhatná az ellenfél klubjaitól" - mondta Leonardo a Sky Sports News-nak adott nyilatkozatában.
 
 
"Jó, hogy több nagy játékos, mint Rooney, csatlakozna a csapatunkhoz. Ennek örülünk, de Rooney szóba se került."
 
"Úgy vélem, õ a világ egyik legjobb játékosa."
 
Arra a kérdésre, miszerint tettek-e ajánlatot Rooney-ért a nyáron, így felelt: "Nem, nem tettünk semmit ez ügyben, de ha erre sor kerülne, elõször a Manchester Unitedet keresnénk meg, de jelenleg ez nincs tervbe véve."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!