Valencia: Kupadöntõvel felérõ bajnoki lesz

Antonio Valencia szerint a Manchester United Premier League bajnokija a Reading ellen olyan lesz, mintha egy kupadöntõt játszanának.


Amíg a Vörös Ördögök igencsak egészségesnek mondható, Manchester Cityvel szembeni 12 pontos elõnyük növelésének gondolatával lépnek pályára a hétvégén, addig a Királyiakat csak egyetlen pozíció választja el a sereghajtótól, tehát kijelenthetõ, hogy mindkét együttes számára létfontosságú lesz az Old Traffordon rendezendõ összecsapás.

 

A bajnoki tabellán elfoglalt helyezésük ellenére Valencia mindazonáltal arra számít, hogy a Reading kemény erõpróba elé állítja majd õket, különösen azt követõen, hogy az õket feljuttató menedzser, Brian McDermott a hét elején a kirúgás sorsára jutott.

 

 

"Mikor a játékosok tudják, hogy egy új menedzser érkezik a csapathoz, az extra motivációval érhet fel számukra, és pozitív hatással lehet a teljesítményükre" - kezdte az ecuadori középpályás a United Reviewnak.

 

"Remélhetõleg az ellenünk játszandó meccsünkön ez a tény még nem érezteti majd hatását annyira. A legfontosabb dolog számunkra, hogy csak a saját játékunkra koncentráljunk."

 

"Mindig nehéz olyan csapatok ellen játszani, akik az életükért küzdenek. Miután már csak tíz mérkõzésünk van hátra a bajnokságból, kezdve a Reading ellenivel, minden összecsapás egy kupadöntõvel ér fel számunkra, és ugyanez igaz a tabella hátsó traktusában elhelyezkedõ csapatok esetében is."

 

"Tudjuk, hogy a Reading nem kisebb céllal látogat majd hozzánk, mint hogy valamit kihozzanak ebbõl a meccsbõl. Erre fel kell készülnünk, és biztosítanunk kell, hogy ugyanolyan motivációval rendelkezünk, mint õk. És ez így is lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!