Premier League 13. forduló

Az Arsenal nyert, a Chelsea kikapott, bizonyos szempontból értékes döntetlent ért el a United, ám már csak a harmadik a tabellán.


Bár a United szurkolói csalódottak voltak az újabb döntetlen után és a csapat vissza is esett ezzel a harmadik helyre, a Sunderlandtõl meglepõen simán kikapó Chelsea-vel szemben csökkentették a Vörös Ördögök hátrányukat.

 

 

 

 

Nagy lehetõséget pazarolt el Carlo Ancelotti csapata, a 3-0-s vereség egyben azt is jelenti, hogy a Kékek elõnye három pontra csökkent a Manchester Uniteddel szemben és két egységnyire van tõlük az Evertont legyõzõ Arsenal is.

 

Az Ágyúsok Bacary Sagna és Cesc Fabregas góljainak köszönhetõen már 2-0-ra is vezettek a Goodison Parkban, Tim Cahill hiába szépített, az egyenlítésre már nem futotta a Moyes csapat erejébõl.

 

A Chelsea is olyan vereséget szenvedett a Stamford Bridge-en, amire rég volt példa. Három gólt is ritkán kapnak hazai pályán a Kékek, fõleg rúgott nélkül. Erre utoljára 2002 áprilisában volt példa, akkor éppen Sir Alex Ferguson tanítványai húzták el a nótájukat.

 

A gólokat sorrendben Nedum Onuoha, Asamoah Gyan és a Vörös Ördögök kölcsönjátékosa Danny Welbeck szerezték. A sima vereséghez az is kellett, hogy Petr Cech és a Chelsea védelme nem akármilyen rossz napot fogott ki.

 

Az élboly csapatai közül a Manchester City újabb gól nélküli döntetlent ért el hazai pályán, ezúttal a Birmingham ellen. A City szurkolói a meccs végén nem is rejtették véka alá elégedetlenségüket. A Bolton a Wolves elleni 3-2-es sikerével pedig már az ötödik helyre kapaszkodott fel.

 

Eredmények

 

Aston Villa- Manchester United 2-2

Manchester City- Birmingham 0-0

Newcastle- Fulham 0-0

Tottenham- Blackburn 4-2

West Ham- Blackpool 0-0

Wigan- West Brom 1-0

Wolverhampton- Bolton 2-3

Stoke- Liverpool 2-0

Everton- Arsenal 1-2

Chelsea- Sunderland 0-3


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!