Hodgson: Tartozom Fergusonnak

Az angol válogatott menedzsere, Roy Hodgson elismeri szerencsések, hogy Sir Alex ilyen kiváló játékosokat termel a "Háromoroszlánosoknak".


Anglia csapatának edzõje, a közelgõ világbajnoki selejtezõ pénteki, San Marino elleni és a rá négy napra következõ montenegrói küzdelem elõtt, a Manchester United hét játékosát válogatta be a keretébe, de ez a szám valószínûleg nyolc is lenne, ha Phil Jonest sérülése nem akadályozná a szereplésben. Így Rio Ferdinand, Chris Smalling, Michael Carrick, Tom Cleverley, Ashley Young, Wayne Rooney és Danny Welbeck is tagkai a válogatottnak. Mindezek mellett, Anglia U-21-es csapatában az Old Trafford két fiatalja, Ben Amos és Wilfried Zaha - aki még a Crystal Palace-nál van kölcsönbe - is szerepel.

 

Szóval egyáltalán nem meglepõ, hogy Hodgson azt mondta: "Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Sir Alex olyan fiatal tehetségeknek, mint Cleverley, Jones, Smalling és Welbeck lehetõséget adott. A Manchester United az ország legjobb csapata és nagy nyereség Angliának, hogy ennyi remek játékosra számíthatunk tõlük. A válogatottbeli szereplésükkel pedig tapasztalatokat gyûjthetnek a nemzetközi porondon is, így mindkét fél részére hasznos a szereplésük."

 

 

"Sir Alex-szel nincs közöttünk semmilyen konfliktus ezen a téren, megbeszéltünk mindent Rio Fredinand szereplésével kapcsolatban is, de ennek a részleteirõl nem kívánok beszélni. Õ rendkívül méltányos a válogatottal szemben. Más edzõkkel, ezzel kapcsolatban nem szoktam megbeszélést tartani, de Sir Alex véleménye rendkívül fontos a számomra."

 

"Tudom, hogy a Manchester Unitedtõl sok játékosra tartunk igényt és ez valószínûleg megterhelõ a klubnak és a menedzsernek egyaránt, ezért lekötelezve érzem magam Ferguson felé."

 

Továbbá Hodgson figyelmezteti a válogatott keret tagjait, nem szabad félvállról venniük a San Marino és a Montenegró elleni küzdelmeket, elvárja, hogy: "A játékosok mind taktikailag, technikailag és mentálisan is készen álljanak a küzdelemre."

 

Egyéb forrás: dailystar.co.uk


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!