U18: United 3-1 Fulham

A Manchester United U18-as csapata remek, 3-1-es gyõzelmet aratott Carringtonban az éllovas Fulham ellen.


Sam Byrne az elsõ félidõben öt perc alatt lõtt kettõt, majd az õt helyettesítõ James Wilson a ráadás pillanataiban talált be ellenfele hálójába, míg a Fulhamnél Pat Roberts gólja csak a szépítésre volt elég.

A találkozó elején Jack Rudge passza után Jack Barmby éles szögbõl tesztelte Marek Rodak kapust. A hazaiak továbbra is fenyegetést jelentettek ellenfelükre és Liam Grimshaw remeklése után a nyitó találat is megszületett.

A csapatkapitány elõretört a védelmi vonalból, kicselezett két ellenfelet, majd jobbról remek beadással találta meg Joe Rothwellt, akinek fejesét Rodak még ki tudta ütni, ám éppen Byrne elé, aki nem hibázott.

A második találatnál Barmby volt az elõkészítõ, a támadó Josh Possley-tõl szerzett labdát majd passzolt Byrne-höz, aki nagyszerûen lõtt a kapuba, megduplázva a Vörös Ördögök elõnyét. A Fulham mindig úgy tûnt, képes lesz válaszolni, miközben a másik kapu elõtt sem Barmbynak, sem Byrne-nek nem volt szerencséje a befejezésekkel.

Pierluigi Gollini bemutatott néhány remek védést, de a félidõ utolsó percében õ sem tehetett semmit a Fulham szépítésénél. George Williams száguldott el a jobb oldalon, maga mögött hagyva Barmbyt, majd megtalálta Robertset, aki nem hibázott és egy góllal felhozta csapatát.

Byrne nem sokra volt attól, hogy mesterhármast érjen el, míg Gollini nagyot védett Emerson Hyndman próbálkozásánál, míg Liam Donnelly fejese a kapu felett hagyta el a játékteret. Donnelly újabb lehetõség elé került, de Rudge a gólvonal elõtt még menteni tudott.

A United azonban erõsen meghúzta a végét, Andreas Pereira majdnem növelte a csapat elõnyét, de ami nem sikerült neki, az Barmby játéka után sikerült James Wilsonnak, beállítva a végeredményt.


Barclays U18 Premier League
Manchester United 3-1 Fulham
Carrington

United: Gollini - Evans(Harrop 46.), Grimshaw, Dalley, Ioannou - Weir, Pearson, Rothwell(A.Pereira 81.), Rudge, Barmby - Byrne(Wilson 74.)
Nem használt cserék: O'Hara, Wilkinson.

Gólszerzõ: Byrne 22', 27', Wilson 90' illetve Roberts 45'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!