Carrick védõ lehet a válogatottban

Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya mérlegeli annak lehetõségét, hogy Michael Carrick a védelem tengelyében kaphat szerepet San Marino ellen.


Azok után, hogy Michael Dawson, Rio Ferdinand és Phil Jagielka is visszalépett a szerepléstõl, most újabb védõvel nem számolhat a kapitány, hiszen Gary Cahill sérülés miatt kikerült a keretbõl.

Vélhetõen Chris Smalling a kezdõcsapatban kap helyet pénteken a Serravalle Stadionban és Joleon Lescott lehet a társa, ám Hodgson tisztában van a Montenegró elleni összecsapás fontosságával.

Lescott ugyanis szeptemberben az ukránok ellen sárga lapot kapott és ha pénteken is felmutatnák neki azt, úgy a csoportelsõ montenegróiak elleni, létfontosságú találkozót ki kellene hagynia.

Ezért a szövetségi kapitány azon gondolkozik, hogy Carricket teszi a védelem közepére, hiszen a középpályás a Manchester Unitedben is többször szerepelt azon a poszton. A keretben még a Newcastle védõje, Steven Taylor és a Tottenham fiatalja, Steven Caulker bevethetõ a hátsó négyes közepén, azonban elõbbi még nem, utóbbi pedig csupán egy alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban, az is egy barátságos mérkõzés volt a svédek ellen.

 


Frank Lampard és James Milner azonban nem aggódik a kialakult helyzet miatt. Lampard tegnap a médiának ezt mondta: "Ezek azok a pillanatok, amikor erõs keretre van szükséged."

"Vicces, hogy egy adott posztról kiesik 3-4 játékos is, ami próbára tesz egy csapatot, de szerencsések vagyunk, mert van néhány nagyon jó fiatal játékosunk. Itt az idõ, hogy felálljanak és biztos vagyok abban, hogy meg is teszik, mert rendszeresen ezt teszik."

Milner így nyilatkozott: "Még mindig erõs csapatunk van, a csatlakozó játékosok kiválóak, szóval egyáltalán nincsenek aggodalmaim. Minden nap látom a Citynél Joleont, mindig készen áll, mint ahogy Steven Taylor is megérdemli az esélyt, ismerem õt Newcastle-bõl és remekül teljesített."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!