Anders jövõjérõl tárgyalnak

Anders Lindegaard továbbra is a jelenre fókuszál, de az ügynöke elismerte, hogy a Manchester Uniteddel tárgyalásokat folytatnak a játékos jövõjét illetõen.


Pletykák szerint a dán kapus nyáron távozik az Old Traffordról, miután David de Gea személyében állandósulni látszik a Vörös Ördögök elsõ számú hálóõre a csapatnál.
 
Lindegaard aggódik, amiért nem jut rendszeres játéklehetõséghez, így nem lesz esélye beverekednie magát a dán nemzeti együttes elsõ csapatába.
 
Olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Fulham és a West Ham is érdeklõdik a 28 éves kapus iránt, aki az elmúlt 2 és fél év során az Old Traffordon van.
 
Képviselõje vonakodik, hogy az átigazolási idõszak kezdete  elõtt a játékos eligazolásáról tárgyalnának, de elismeri, hogy rendszeresen megbeszéléseket folytatnak a Manchester Uniteddel.
 
 
 
"Minden tekintetben remek kapcsolatot ápolunk a Manchester Uniteddel" - mondta a játékos ügynöke, Michael Stensgaard a Sporten.dk-nak adott nyilatkozatában.
 
"Jelenleg Anders teljes mértékben a szezonvégére fókuszál, hogy kivehesse részét a Manchester United menetelésébõl."

"Nem tudjuk megjósolni a jövõt, hiszen sok minden megtörténhet egy labdarúgóval. Most minden gondolatunk a Manchester United körül forog."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!