Robin az Old Traffordról vonulna vissza

A Manchester United csatára, Robin van Persie karrierjét az Old Traffordon szeretné befejezni.


A 29 éves csatár szerint Sir Alex Ferguson a legjobbat hozza ki idõsebb játékosaiból, mint a 39 éves Ryan Giggs és a 38 éves Paul Scholes.
 
Van Persie a következõket nyilatkozta a holland Voetbal Internationalnak: "A következõ néhány évben a Manchester United lesz az otthonom - és talán még ennél is hosszabb ideig. A United lehet az utolsó klubom."
 
"Van néhány csapat Európában, ahol megbecsülik és értékelik az idõsebb játékosokat. Azelõtt a Juventus és az AC Milan voltak ezek, napjainkban a Manchester United a legjobb példa erre. Szóval ki tudja, hogy meddig fogok még itt maradni."
 
"A United minden nap új kihívást jelent számomra, ezáltal folyamatosan fejlõdhetek. Amikor új edzõk és csapattársak vesznek körül, az mindig új motivációt ad, hiszen egy teljesen új környezetben mindenkinek megvannak a saját elképzelései."
 
 
Giggs, a maga részérõl úgy véli, hogy 40 éven felül is képes lesz a legmagasabb szinten futballozni Angliában.
 
A veterán wales-i - az angol futball legnagyobb játékosa - úgy véli, hogy a jelenlegi sporttudomány megkönnyíti a játékosok számára, hogy meghosszabbíthassák karrierjüket, ha megvan bennük a vágy a folyamatos játékra.
 
"A sporttudomány bevonásával a játékosok jobban odafigyelhetnek magukra, ezáltal sokkal jobb teljesítményre lehetnek képesek" - mondta Ryan Giggs.
 
"Tehát, ha a játékosokban benne van az akarat és a vágy, akkor hosszabb ideig játszhatnak, mint régen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!