A Vörös Ördögök készülnek a hétvégére

Sir Alex Ferguson elismerte, a Unitednél sokat gondolkoztak azon, hogyan tudnák játékosaikat frissen tartani a Sunderland és a Chelsea elleni húsvéti dupla csata elõtt.


A manchesteriek repülõvel térnek vissza észak-keletrõl az Old Traffordra, mielõtt elutaznának Londonba. A héten már több játékos iránt küldött magángépet a klub, hogy a világ számos, exotikusnak számító részérõl minél gyorsabban Angliába hozza õket.

"Hogy a játékosok visszanyerjék az energiát, ahhoz pontosan azt kell tenni, amit teszünk" - magyarázta Ferguson az MUTV-nek.

"A meccs után repülõvel jövünk vissza, ami segíteni fog. Ahelyett, hogy 2-3 órát ülnénk a buszon, már egy óra múlva otthon is leszünk a Newcastle Repülõtérrõl. Rengeteget gondolkoztunk annak érdekében, hogy biztosak legyünk, hogy a Chelsea elleni meccsre készen állunk majd."

 


"Mindig azt vallom, egy gyõzelem jó szokás ahhoz, hogy megpróbáljuk megtartani a lendületet, ezért a Sunderland ellen egy erõs kerettel megyünk. Hétfõn lesznek változások, de a Sunderland ellen erõs csapattal állunk ki és megnézzük, hol tartunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!