Kölcsönlesen: Zahaékat megzavarhatták

Wilfried Zaha bizarr szituációnak lehetett részese, amikor a Crystal Palace 0-0-s döntetlent játszott a Championshipben a Barnsley ellen.


A Kuvaszoknak ugyanis a Palace idegenbeli mezét kellett felvenniük, miután a mérkõzés játékvezetõje csak így volt hajlandó elindítani a mérkõzést. David Flitcroft ezt követõen így magyarázta az esetet a The Sheffield Starnak:

"Volt egy kisebb problémánk a mezünkkel, ugyanis nem akartam, hogy a csapatom ne a Barnsley címerével ellátott mezben lépjen pályára. De aztán végül a játékvezetõ véleménye döntött. Végül úgy döntöttünk, hogy a Crystal Palace mezében lépünk pályára. Minden tõlünk telhetõt megtettük a mérkõzés elõtt, hogy mindeni profi, és megfelelõ módon alakuljon."

 

A mérkõzést illetõen Wilfried Zaha igen élénk volt, de a Sasok nem tudták feltörni a kiesõjelölt védelmét.

 

 

Szintén ugyanebben az osztályban Michael Keane Leicestere 1-1-es döntetlent játszott a szintén a feljutásra pályázó Brighton ellen. A középhátvéd egy lövése a felsõ kapu felett suhant el egy alkalommal, és volt egy veszélyes fejese is.

 

A sérült páros, Davide Petrucci és Scott Wootton, illetve Reece Brown sem lépett pályára csapata aktuális mérkõzésén.

 

Angelo Henriquez szokás szerint a kispadról nézte a Wigan pontosztozkodását a QPR ellen. Fabio a hazaiaknál nem lépett pályára az 1-1-re végzõdõ mérkõzésen, és csapata továbbra is toronymagas esélyes arra, hogy a következõ szezont a másodosztályban kezdje.

 

Sam Johnstone elsõ gólját kapta a Walsallhoz kerülése óta, de a Sheffield United ellen elért 1-1-es döntetlenjük jó eredménynek számít. A Nyergesek ezzel már 13 mérkõzésesre nyújtották veretlenségi sorozatukat. Sean McGinty 74 percig volt a pályán, a Tranmere Rovers 1-0-s Doncastertõl elszenvedett veresége alkalmával, és amellett hogy elõkészített egy helyzetet Akpa Akpronak, egy sárga lapot is begyûjtött.

 

Kicsit távolabb Bebe 2-1-es sikerhez segítette a Rio Ave-t a formán kívüli Vitoria Setubal ellen, míg Federico Macheda a 79. percben állt be csereként a Stuttgart gólnélküli Hannover elleni döntetlenjekor. Egyes hírek szerint Luke Giverin befejezte kölcsönidõszakát a Royal Antwerpenben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!