Evra hiányolja a dicséreteket

Patrice Evra hiányolja a dicséreteket, szerinte több irányból támadják a Manchester Unitedet formájuk miatt, sőt, kérdésesnek tartják, hogy a jelenlegi csapat eredményei megfelelhetnek-e a múlt elvárásainak.


A Vörös Ördögök tizenhárom ponttal vezetik a bajnokságot a tavalyi bajnok City előtt és harminckét meccsből huszonhatot megnyertek, ami rekordnak számít. Mindazonáltal a United formáját és játékosait még mindig kérdőre vonják.



Evra ragaszkodik hozzá, hogy ezt a klubbon belül senki ne vegye magára. Egyszerűen mindenki koncentráljon a fő feladatra, nyerjék meg a bajnokságot.



"Úgy hiszem, ez az oka annak, hogy a Manchester Unitedben játszol. Vannak emberek, akik a United bukását várják" - mondta a talkSPORT-nak. "Hét éve vagyok itt, és mindig ugyanaz van. Ha veszítesz egy meccset olyan, mintha eljött volna a világvége. Ez mindig is így volt. Ha nem tudod elviselni ezt a nyomást, nem tudsz eredményesen játszani a Manchester Unitednél. Viszont néha erre is szükség van."



"A szezon elején nem játszottunk jól, de mindig visszajöttünk 1-0-ról. Megőriztük az előnyt. Mi egy maratoni csapat vagyunk, az emberek pedig ezt elfelejtik. A bajnokság nem sprint, hanem maraton. Az emberek azt várják tőlünk, hogy mindig játszunk jól akár a City, akár a Liverpool az ellenfél, de nem ez az út vezet a győzelem felé. Az természetes, hogy mindig nyerni akarsz a nagy csapatok ellen, de az lényegesebb, hogy hány meccsen győzöl."



"Azon gondolkozom, miért beszélnek az emberek. Tizenhárom pont az előnyünk, de nem mondják, hogy: 'Manchester United, Manchester United'...ha majd a végén megnyerjük a trófeát, meglátjuk kinek van igaza."



"Az előző évben, mikor elvesztettük a bajnokságot, mindenki azt mondta, hogy a City jobb nálunk és ők játszák a legjobb futballt. Bevallom, hogy nem játszottunk jól, de a végén azonos pontszámmal végeztünk" - mondta a francia védő.



"Az utolsó interjúmban [tavalyi] azt mondtam, ha visszanyerjük a formánkat, tíz ponttal fogjuk megnyerni a bajnokságot. Ezt a szezon végén mondtam és nem most. Szóval tévedtem - nem tízzel, tizenhárom ponttal vezetünk és remélem ez így is marad."



"Én mindig is hittem a Manchester Unitedben. Nem azt mondom, hogy a szurkolók, a személyzet, vagy a csapattársaim legyenek boldogok. Csak az igazat mondom. Ha következetesek akarunk lenni, ha nem is játszunk jól, a legfontosabb dolog a futballban a győztes játék és ez a Manchester Unitedre igaz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!