Veseli megsérült

Warren Joyce, a Manchester United U21-es csapatának edzõje megerõsítette, Frederic Veseli várhatóan a szezon hátralévõ részét kénytelen kihagyni sérülés miatt.


A sokoldalú védõt a Tottenham elleni 1-0-ás gyõzelem során hordágyon vitték le azt követõen, hogy Larnell Cole elõreívelt labdájára sprintelt, majd fájdalmasan combjához kapott.

Veseli - akit tavaly a Manchester Citytõl igazolt a United - számos szerepkörben szerepelt Joyce csapatában és a védekezõ középpályás poszthoz is remekül alkalmazkodott.

"Combizom sérülés" - informálta Joyce a Manutd.com-ot. "Bosszantó számára, mert elég jó formában játszott az utóbbi idõben és bosszantó nekünk is, mert elég szûk a keretünk."

 


A hír azt jelenti, Veseli kihagyja a következõ bajnokit - április 26-án a Wolves ellen, amely elõtt még egy Liverpool elleni találkozó is lett volna az Old Traffordon, de a Vörösök ifjúsági FA-kupa kötelezettség miatt halasztást kértek.

Veselit Tyler Blackett váltotta a Salford City Stadiumban megrendezett összecsapás során, az erõs védõ a középpálya jobb szélén kapott szerepet.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!