Falcao elutasítja a pletykákat

Az Atletico Madrid ásza, Radamel Falcao nem tartja valószínûnek, hogy a Manchester United csapatába igazolna.


Spanyolországból származó jelentések szerint a United volt eddig pole pozícióban a csatár nyári leigazolását illetõleg, õ azonban a kolumbiai nemzetközi tornára koncentrál.

 


Falcao az egyik legkeresettebb játékos Európában, helyzetkihasználásait azonban hírek szerint nyártól nem az Atletico élvezheti, szóba hozták a Uniteddel, Chelsea-vel, Manchester Cityvel és még a Real Madrid is érdekelt a kérõk sorai között.
 

Az Atletico Madrid edzõje, Diego Simeone és a Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson egyaránt elutasította a spekulációkat az üzletrõl, vagy hogy bármit is egyeztettek volna a játékosról, ugyanis Falcao azt mondta, boldog az Atletico csapatában.

"Az elmúlt hetekben próbáltam figyelmen kívül hagyni ezeket a híreket, nem gondolok a jövõmre és az azt boncolgató pletykákra" - nyilatkozta Falcao a RCN kolumbiai rádióállomásnak.

"Nem igazán tudom honnan jött ez az információ [a Manchester Unitedhez való csatlakozásról], mely egy ideje a sajtó része."

"Egyedül az Atletico Madridra koncentrálok. Nem akarom, hogy az átigazolásról szóló pletykák befolyásolják a teljesítményem."
 


www.skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!