Sir Alex: Ugyanaz a gárda a Villa ellen is

Sir Alex Ferguson keretében van néhány olyan játékos, aki kisebb sérülést szedett össze, de a hétfõ esti, Aston Villa elleni bajnokira mindegyikük bevethetõ lesz.


A Vörös Ördögök a hétközi, West Ham elleni összecsapás során néhány rúgást kaptak, de úgy tûnik, ezek nem zavarják a menedzser terveit a Paul Lambert csapata elleni összecsapásra készülvén.

"Szerdán kaptunk pár zúzódást és horzsolást" - mondta Sir Alex a mai sajtótájékoztatóján. "Vidicnek gyõnyõrû monoklija van a szeme alatt és miután kijöttünk a háborús övezetnek ható pályáról, boldogan konstatáltuk, hogy súlyosabb sérülést nem szedtünk össze."

"A csapat fantasztikus volt azon az estén abból a szempontból, ahogyan felállt [a West Ham ellen]. Ez egy olyan játék volt, amit Big Sam [Allardyce] csapata ellen csak kaphatsz. Jól megbirkóztunk ezzel és úgy vélem, megérdemeltük az egy pontot."

"Talán nyerhettünk is volna az utolsó 20 perc alapján, miután 1-2 cserét is végrehajtottunk. Mindazonáltal meg kell elégedned az egy ponttal is, ha a csapat kétszer áll fel hátrányból. Az utolsó két idegenbeli találkozónk [a Stoke és a West Ham ellen] megmutatta, mennyire elszántak vagyunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Csodáltam a csapatomat ezen a két meccsen, mert igazán jól tettük a dolgunkat."

 


A fõnök elõtt ott a hétvége, hogy további felméréseket végezzen játékosain, akik újabb sarkalatos mérkõzésre készülnek a 20. bajnoki cím elnyerése érdekében.

"Most úgy tûnik, minden meccs fontosabb, mint a legutóbbi. Amikor közel vagy a célhoz, mindig így van ez. Ugyanarra a keretre számítok hétfõn is és remélhetõleg sikerül a megfelelõ kezdõt összerakni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!