Evra: A United karaktere egyedülálló

Patrice Evra szerint nincs még egy olyan klub, amely hasonló csapatszellemmel és karakterrel rendelkezne, mint a Manchester United.


Idén a Vörös Ördögöket nagy csalódás érte a Bajnokok Ligájában és a FA-kupa menetelésük is megszakadt, viszont egyértelmûen uralják a Premier League versenysorozatát.

 

A bajnokságban ma az Aston Villa együttesét fogadják Sir Alex fiai, akik ellen legutóbb kétgólos hátrányból sikerült fordítaniuk és 3-2-re megnyerniük a találkozót. A Vörös Ördögök bizonyították már jó néhány alkalommal, hogy soha nem adják fel a küzdelmet, de Evra úgy érzi, még sem kapnak megfelelõ elismerést és bizalmat a közvéleménytõl.

 

 

"Sajnos vannak, akik még mindig nem bíznak bennünk. Vicces, ha más csapatok fordítanak akár egy gólos hátrányból, a média lelkendezik, hogy mekkora karakter micsoda akaraterõ, ha pedig mi fordítunk akár több gólos hátrányból is, csak legyintenek, hogy: na, megint megúszták. Nem megúsztuk!"

 

"Ez a klub már rengetegszer bizonyított. Ezért is tartunk most itt. És ezért is fogjuk megnyerni a címet. Én mindig elfogadom a jogos kritikát, de azzal is tisztában vagyok, hogy nincs még egy olyan erõs akaraterõvel és csapatszellemmel rendelkezõ csapat, mint ez!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!