Sir Alex reméli, Rio és Chicha marad

Sir Alex Ferguson elmondta, nagyon bízik abban, hogy mind Rio Ferdinand, mind pedig Javier Hernandez is a Manchester United játékosa lesz a következõ szezonban is.


Ferdinand szerzõdése a nyáron jár le, míg Hernandez jövõjével kapcsolatban nõttek a találgatások azok után, hogy az utóbbi idõben sokkal többször volt kénytelen padozni, mint korábban.

Sir Alex megerõsítette, hogy a klub tárgyalni fog Ferdinand képviselõivel a játékos jövõjérõl, valamint bízik abban, hogy a mexikói támadó nem megy sehova.

"Nincs ok feltételezni azt, hogy nem ez a helye" - mondta a menedzser Hernandezrõl újságíróknak válaszolva.

"Reméljük, hogy úgy érzi, hozzájárult a csapat teljesítményéhez. Tizenhat gólt szerzett. Amikor legutóbb beállt [a West Ham ellen], fantasztikus mozgásokat csinált. Sok területet nyitott meg számunkra."

"Úgy véltem, elég szerencsétlenek voltunk, hogy nem nyertünk. A kapusuk pár védést is bemutatott, egyszer a gólvonalról mentettek és neki sem volt szerencséje a fejese alkalmával. Ezek a dolgok mindig a tarsolyában vannak, mint a játék iránti lelkeedése is."

 


"Beszéltem Rióval" - folytatta Sir Alex. "Jelenleg õ jobban aggódik amiatt, hogy ellenfelet találjon a tiszteletére rendezendõ mérkõzésre. Ezen dolgozik ebben a pillanatban."

"Azt akarjuk, hogy maradjon és persze biztos vagyok abban, a képviselõi beszélnek errõl David Gillel. Nem tudom elképzelni, hogy egy külföldre igazolás lenne a legjobb számára."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!