A City tálcán kínálja a lehetõséget

A Manchester United karnyújtásnyira került 20. bajnoki címétõl, miután vasárnap a Manchester City 3-1-es vereséget szenvedett a Tottenhamtõl.


A Roberto Mancini vezette városi riválisok,  Samir Nasri góljával már az 5. percben megszerezték a vezetést a White Hart Laneben, de a Spurs kíméletlen válasza sem maradt el a második félidõben Clint Dempsey, Jermain Defoe és Gareth Bale góljaival.

 

A United elõnye tehát maradt a 13 pont, de ha ma este sikerül gyõzniük az Old Traffordon, végleg eldõlhet az idei bajnoki cím sorsa. A Vörös Ördögök 16 pontos elõnye öt mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt a Citynek, már behozhatatlan hátrány.

 

 

Viszont Sir Alex fiaira nehéz munka vár és egyáltalán nem garantált a ma esti gyõzelem. A  Paul Lambert vezette Aston Villa ugyanis, a hajrában remek formában küzd a kiesés ellen. Utolsó öt mérkõzésükbõl, hármat nyertek és egy döntetlen eredmény született. Kétségbeesetten küzdenek minden egyes pontért, hogy biztosítsák helyüket az elsõ osztályban.

 

Igaz, a Vörös Ördögök inspirációja sem kisebb, mint hogy remek alkalom kínálkozik hazai pályán lezárni a 20. bajnoki címükért folyó küzdelmet.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!