Sir Alex büszke fiaira

Sir Alex Ferguson úgy véli, a drámai módon elvesztett cím visszaszerzése idén különösen ösztönzõen hatott fiaira a trófeáért vívott harcban.


A Vörösök Ördögök tudják, hogy a ma esti küzdelmük sikere az Aston Villa ellen 20. bajnoki címûket jelentheti, miután a City 3-1-es vereséget szenvedett a Tottenhamtõl tegnap.

 

A tavalyi szezon utolsó napjának drámája miatt óriási vágy él Menchester vörös felében, hogy visszaszerezzék a trófeát a városi riválisuktól. Nem csoda hát, hogy Sir Alex büszke fiaira, akik a bajnokság vége felé közeledve 13 ponttal állnak az élen a trónfosztó City csapata elõtt.

 

"Azt hiszem, ez egy nagy munka volt" - ismerte el Sir Alex.

 

"A módja, ahogyan tavaly elvesztettük a címet, igazán ösztönzõleg hatott ránk. Azt hiszem, ez érezhetõ volt a játékunkon az egész szezon alatt. Bár nem voltak nagyarányú gyõzelmeink, de a rugalmasság és a következetesség jellemezte idén a játékunkat, melynek mostanra a hangsúlyos vezetés az eredménye. Ahogyan minden korábbi keretre, erre a gárdára is elmondható, hogy soha nem adják fel, és ezt újból sikerült bizonyítaniuk.”

 

 

"Úgy érzem, ha egy játékos eltölt nálunk két-három évet átérzi, hogy mit jelent a United számára a történelem és képes azonosulni vele. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek segítettek bennünket, hogy ott lehessünk, ahol most is vagyunk."

 

Ha a United ma nem gyõzi le a Villát,  a következõ mérkõzések még nehezebb erõpróba elé állítják a Vörös Ördögöket.

 

"Természetesen az emberi tényezõk nem zárhatók ki a fociból. Nem programozott gépeket küldünk pályára, így bármi megeshet, de kérdem én, mit jelent a rekordszámú gyõzelem a bajnokságban? Nem vagyunk gépek, de bármi történjen is, azt hiszem, a hozzáállásunkkal már bizonyítottunk, és a cím sorsa a kezünkben van."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!