Van Persie még többet akar

Miután pályafutása során elõször nyerte meg a Premier League aranyát, Robin van Persie még több trófeát akar.


A holland csatár kiélvezte az Old Trafford fantasztikus hangulatát azután, hogy mesterhármasával bajnoki címet érõ gyõzelemhez segítette a Unitedet ma este. Az Arsenal csapatától nyáron érkezett támadó reméli, ez csak a manchesteri pályautása kezdete.

"Nagyszerû érzés" - mondta van Persie az MUTV-nek. "Sokat kellett várni erre, sokat gondolkodtam és beszéltem például Rióval a kocsiban errõl, mire azt felelte: 'Figyelj, bármi is történik, ez az alap.' Igaza van. Mostantól minden évben nyerni akarunk és még több trófeát be akarunk zsebelni. Tehát még éhesebbek vagyunk annál, mint amilyenek tavaly voltunk, mert csak az mondható, hogy elsõ naptól fogva mindenki ezt akarta és megcsináltuk."

"Ismét nyerni akarok. Több dolgot akarok nyerni. Meg akarom nyerni az FA-kupát, a Bajnokok Ligáját és a Capital One Cupot is. Mindent meg akarok nyerni."

"Ez a serleg mindannyiunké - a menedzsmenté, a személyzeté, az összes játékosé és a szurkolóké, akik szintén zseniálisak. Elképesztõek, minden egyes mérkõzésen éljeneznek, legyen szó hazai vagy idegenbeli találkozóról, szóval kijár nekik az elismerésbõl."

 


Egy másik interjúban, melyet a Sky Sportsnak adott, Robin minden egyes kollégája felé tisztelettel adózott.

"Nagyon boldog vagyok. De furcsa is. Sokat kellett várnom az elsõ címemre és ez nagyszerû érzés. Fantasztikus."

"Fantasztikus csapat vagyunk, fantasztikus játékosokkal. Ha bármelyikükre is ránézel, mindegyikük számára ez egy bajnokság és gondolok itt a stábra, menedzserre, edzõkre, játékosokra, orvosi stábra...mindenki nagyszerû volt. Ez a 20. bajnoki címünk és azt gondolom, megérdemeltük!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!