Valencia a Unitedtõl vonulna vissza

Antonio Valencia reméli, pályafutása végéig a Manchester Unitedet szolgálja majd.


A 27 éves szélsõ - akinek jelenlegi szerzõdése két év múlva jár le - tagadta a szülõhazájából kiinduló pletykákat, miszerint a nyáron távozna az Old Traffordról.

"Sem a klub, sem a menedzser nem mondott ilyet, úgy gondolom, ez csak egy szóbeszéd volt, ami leginkább Ecuadorból indulhatott ki" - mondta a szélsõ a Radio La Deportivának.

"Ez [Manchester] az otthonom, itt akarok maradni és itt akarok visszavonulni, mielõtt visszatérnék Ecuadorba."

Valencia elismerte, a 2010-es lábtörése után idõ kellett neki, míg fizikálisan összeszedte magát.

"Amikor problémám volt a lábammal, mentálisan minden nehézség nélkül felépültem. A probléma a hátammal sokkal hosszabb ideig volt hatással rám, de immár jól vagyok és fizikálisan is jobb állapotban vagyok."

Minderrõl azt követõen beszélt, hogy csapatával hétfõ este legyõzte az Aston Villát és ismét bajnoki címet ünnepelhetett.

 


"Nagyon boldog vagyok, ez a második bajnoki címem. Az edzõ bízott bennem és ha a csapat bizalmával mehetek neki egy meccsnek, az extra motivációt jelent."

Valencia már arra is készül, hogy hazája válogatottjával kijusson a 2014-es világbajnokságra.

"A nemzeti csapat minden egyes tagja erõfeszítéseket tett, olyan, mintha egy családot alkotnánk. Nem engedhetjük meg, hogy lecsússzunk errõl, az utolsó világbajnokságot kihagytuk már, ezt nem hagyhatjuk ki. Két nehéz mérkõzésünk jön, de ez alatt hat pontot lehet szerezni, amivel akár már ki is juthatunk."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!