Visszatér Rio és Vida

Sir Alex Ferguson várhatóan megkeveri az Arsenal elleni keretét, mivel minden bizonnyal Nemanja Vidic és Rio Ferdinand is visszatérhet a védelem szívébe.


Ferdinand a kispadon ült az Aston Villa elleni 3-0-ás gyõzelem során, míg Vidic sérülés miatt kihagyta a találkozót, így Jonny Evans és Phil Jones szerepelt a védelem közepén. Azonban hétfõn Evans rúgást kapott, míg Michael Carrick a találkozó végefelé egy csúnya becsúszás után szedett össze kisebb sérülést.

Jones így visszakerülhet a középpályára, miközben Sir Alex lehetõséget ad majd a szezon vége elõtt néhány játékosnak a bizonyításra.

"Ketten úgy játszottak a [Villa] meccsen, hogy sérülést szedtek össze" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. "Jonny Evans és Michael Carrick. Következõ hétre Vida és Rio visszatér és így fel tudom tenni Jonest a középpályára, Vida és Rio pedig a védelem közepére kerülhet, amivel tapasztalatot hozunk az Arsenal ellen."

 


"Több fiatalabb játékos, akik az utóbbi hetekben a peremre kerültek játszhatnak majd, hogy érezzék, nagy hatással voltak a csapatra. Chicharito, Danny Welbeck, Tom Cleverley, Nani - úgy vélem fontos, hogy az elkövetkezendõ hetekben lehetõséget kapjanak."

Azonban ott vannak az idõsebb játékosok is, akik szintén sikeres szezont fejezzenek be, miközben már a következõ szezonra is figyelnek. "Giggs és Rio, az öreg pasasok továbbra is folytathatják! Remélhetõleg Paul Scholes is felépül, mert megérdemli, hogy szerepeljen a maradék mérkõzéseken."

"Ryan hihetetlen energiával rendelkezik. Õ egy furcsa szerzet, egy egyedülálló furcsa szerzet. Hidd el, újabb két évig képes lesz még játszani!"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!