Ferguson a leggazdagabb brit menedzser

A Sunday Times jelentése szerint Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere megtartotta vezetõ helyét és továbbra is a leggazdagabb menedzsernek számít Nagy-Britanniában.


A lap negyedik éve állítja össze a sport világának leggazdagabbjainak listáját, melyben azt állítja, a Vörös Ördögök menedzsere - aki a napokban vezette újabb bajnoki címhez csapatát - megõrízte pozícióját és 34 millió fontos vagyonnal rendelkezik.

A lista olyan vagyontárgyakat foglal magában, mint ingatlan, föld, nyilvánosan jegyzett társaságok részesedése és egyéb ingóságok például a mûvészet terén, de még a versenylovak is ide számítanak, azonban a bankszámlákon lévõ összeget nem vették figyelembe a készítõk.

Korábban a Sunderlandnél és az Ipswich-nél megfordult Roy Keane a lista következõ tagja, mintegy 29 millió fontos vagyonnal, akit az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger követ szintén ekkora összeggel.

 


A QPR menedzsere, Harry Redknapp kilencedik a listán 13 millió fonttal, õt éppen elõdje, Mark Hughes elõzi meg (14 millió).

Ideiglenesen a Chelsea élére kinevezett Rafa Benitez megosztva a tizedik, 12 millió fontos vagyonnal bír, akárcsak Roy Hodgson angol szövetségi kapitány és Martin O'Neill. 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!