Az Ágyúsok díszsorfalat állnak

Arsene Wenger megerõsítette, hétvégén csapata felsorakozik majd a Manchester Unitednek és Robin van Persie tiszteletére.


Van Persie tavaly hagyta el az Arsenal gárdáját azért, hogy trófeákat nyerjen és alig egy hétre rá visszatér az Emiratesbe, hogy az Aston Villának lõtt mesterhármasával õ is és csapattársai bajnoki címet ünnepelhettek.

A holland csatár most a londoni játékosok tapsa közepette léphet pályára, azonban a szurkolók még mindig dühösek, amiért elhagyta klubjukat, ám az Ágyúsok menedzsere felszólította a drukkereket, tiszteljék korábbi talizmánjukat.

"Tiszteletben akarjuk tartani az angol labdarúgás hagyományait" - felelte Wenger arra a kérdésre, a játékosok beállnak-e sorba, köszöntve a bajnokot.

"Tiszteljük Robin van Persie-t, ahogyan minden más játékost, aki elhagyta a klubot és visszatér egyszer. Azt akarom, hogy a játékosok is tiszteljék."

"Õ egy hatalmas tehetség, világklasszis technikával és óriási tapasztalattal válogatott és a Bajnokok Ligája terén is. Nem kételkedtem afelõl, hogy alkalmazkodni fog."

"Úgy gondolom, az Arsenal pozitív hatással volt Robin van Persie életére és pályafutására. Mindig hiányzik egy nagy játékos, de stabilizáltuk magunkat. Nagyon jó sorozatban vagyunk, az önbizalommal minden rendben és a vágy is nagyszerû."

"Tudjuk, hogy remek teljesítményre lesz szükségünk, hogy legyõzzük a Manchester Unitedet. Erre fogunk összpontosítani."

 


Miután a nyáron elveszítette van Persie-t, Wenger most is attól fél, a riválisok ismét hatalmas összegeket mozgósítanak meg az átigazolások miatt.

A Chelsea várhatóan új menedzsert nevez ki a szezon végén, hiszen nem várható, hogy Rafa Benitez marad a kispadon és így Roman Abramovic valószínûleg nagy összegeket ad az új menedzsernek a csapat erõsítése érdekében.

Wenger nagy igazolásokat vár a Kékektõl, többek között akár Radamel Falcaót, az Atletico Madrid támadóját is, akivel erõsen hírbe hozták riválisukat és tart attól, hogy londoni riválisuk a nyáron rendkívül megerõsödhet.

"Tartok attól, amiket a Chelsea a nyáron elkövet majd" - mondta a francia menedzser az Eurosportnak. "Fel kell készülnünk arra, hogy költekezés terén az egyik legaktívabbak lesznek a nyáron."

"Bár elég jó alapjuk van fiatal játékosok terén, mint Oscar, Juan Mata, Ramires vagy Eden Hazard, de így is azt gondolom, hogy elfoglaltak lesznek az átigazolási idõszak során."

"Sokan az Atletico Madrid csatáráról, Radamel Falcaóról beszélnek. Egyesek szerint már az üzlet megköttetett, de én nem hallottam semmi ilyet."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!