Sir Alex a legerõsebb keretével készül

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester Unitednek kötelessége komolyan venni a Barclays Premier League hátralévõ részét is és ennek szellemében a lehetõ legerõsebb csapatot küldi majd pályára vasárnap az Emirates Stadiumban is.


Miután a Vörös Ördögök hétfõn remek játékkal legyõzték az Aston Villát, bajnoki címet ünnepelhettek, éppen ezért néhányan úgy gondolják, a menedzser felforgatott csapattal eshet neki az Arsenal meccsnek, majd ugyanígy küldheti pályára a Unitedet a Chelsea, a Swansea és a West Brom ellen is.

Azonban a mai sajtótájékoztatóján Sir Alex ragaszkodott ahhoz, hogy a United nem enged ki és tiszteletben tartja más klubok bajnoki pozíciókért folyó harcát, különösen a BL helyekért folyó harcot.

"Néhány zúzódást és horzsolást összeszedtünk, de remélhetõleg semmi komoly és várhatóan erõs keret áll rendelkezésre vasárnapra" - mondta a fõnök az újságíróknak.

 


"Miután megnyertük a bajnoki címet, mindig ott az esélye annak, hogy lazsálunk és élvezzük a helyzetet, de azt hiszem, kötelességünk van más klubokkal szemben, akik a Bajnokok Ligája helyekért harcolnak."

"Továbbá az Arsenal, majd a Chelsea csapatai elleni rivalizálásunk az ilyen rangadókat kiélezetté teszi, úgyhogy remélhetõleg megfelelõen képviseljük magunkat majd."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!