Robin kész a visszatérésre

Sir Alex Ferguson elmondása szerint Robin van Persie egyáltalán nem ideges amiatt, hogy a tavaly nyári eligazolása óta elõször térhet vissza az Emirates Stadiumba.


A Premier League góllövõlistájának éllovasa mesterhármast lõtt az Aston Villának, jelezve, hogy visszatért csúcsformájához és komoly fenyegetést jelent majd korábbi csapatára nézve, amely továbbra is harcol az elsõ négy pozíció valamelyikéért.

Ugyanakkor számos szakértõ úgy véli, a holland kimaradhat a vasárnapi rangadó kezdõcsapatából, mivel garantálható, hogy a hazai drukkerek forró hanglatban fogadják majd õt, miután tavaly a hosszabbítás helyett elhagyta az Ágyúsokat.

"Hogy õszinte legyek, nem igazán törõdtem ezzel" - felelte Sir Alex arra, számít-e ellenséges hangulatra a lelátókról. "Azt gondolom, Robinnak sem kell ezzel foglalkoznia."

"Olykor fújolták õt, amikor az Arsenal az Old Traffordon szerepelt és várható, hogy a szurkolók egy része most is ezt fogja tenni. De ez a modern generáció és modern társadalom része, tartok attól."

 


Robin van Persie gólt szerzett az Arsenal elleni 2-1-es gyõzelem során, amikor elõször találkozott korábbi csapatával és most is szeretne betalálni a londoniak kapujába. A holland egyértelmûen emelkedett hangulatba került azok után, hogy megszerezte élete elsõ bajnoki címét és ez nagyon tetszett a menedzsernek.

"Azt gondolom, megmutatta ezt az ünnepléseivel. Nem csak a góljaikor, de a találkozó után is jobban ünnepelt, mint a többiek."

A mai napon Arsene Wenger megerõsítette, játékosai sorfalat fognak állni a találkozó megkezdése elõtt, amivel a bajnok elõtt tisztelegnek.

"Örülök, hogy Arsene ezt tette. Néhány évvel ezelõtt, amikor velük játszottunk, pontosan ezt tettük mi is, ez az, amit a nagyszerû kluboknak tenniük kell."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!