Sir Alex: Mindenkinek jár az érem

Sir Alex Ferguson szándéka, hogy minden játékos kapjon érmet, aki hozzájárult a Barclays Premier League trófeájának elnyeréséhez.


A Vörös Ördögök menedzsere örül, hogy enyhítettek a Premier League szabályain, hiszen korábban azok kaphattak érmeket, akik legalább 10 bajnokin pályára léptek és a klubnak extra érmekért kellett folyamodnia, ha olyanokat is szeretett volna jutalmazni, akik nem érték el ezt a számot. Azonban már elég 5 találkozó és így a United 40 érmet kap, tízzel többet, mint korábban.

"Azok is kapnak érmet, akik kevesebbet játszottak. Már megváltoztatták a szabályt, így õk kiutalnak bizonyos számú érmet, amit úgy osztunk el, ahogyan akarunk."

"Úgy vélem, ez a fair, mert Darren Fletcher csak egy betegség miatt nem kapna érmet a régi szabályok alapján. Biztos vagyok abban, ha elérhetõ lett volna számunkra, õ is simán túllépte volna a régi követelményt is."

 


"[Alexander] Büttner minden egyes idegenbeli meccsünkre elutazott, minden egyes edzésünkön részt vett, három meccsen szerepelt és még körülbelül tíz alkalommal csere volt, szóval azt hiszem, õ is hozzájárult a címhez."

"Nagyon nehéz egy kapusnak elérnie a 10 mérkõzést, amikor az elsõ számú hálóõr úgy teljesít, ahogyan tette David de Gea. Azt hiszem, Anders Lindegaard is megérdemli az érmet. Tisztességes módon fogjuk elosztani az érmeket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!