Robin dicséreteket kapott

Robin van Persie elõször tért vissza az Emirates Stadiumba eligazolása óta és az Arsenal ellen kicsikart döntetlen után dicséreteket kapott a holland csatár, aki higgadt maradt büntetõje alkalmával.


 Az Ágyúsok korábbi támadója hatalmas hatással volt új csapatára elsõ szezonjában és a Unitedet 20. bajnoki címéhez segítette idén. Miután Bacary Sagna belépõje után tizenegyest harcolt ki, van Persie nyugodt maradt, hogy elhallgattassa az õt fújoló hazai drukkereket kiválóan elvégzett büntetõjével.

Sir Alex Ferguson csalódott volt, amiért csapata nem tudott több helyzetet értékesíteni, de nem panaszkodott a 44. percben, amikor van Persie belõtte a tizenegyest: "Kordában tartotta az idegeit és ez fontos volt" - mondta a menedzser az MUTV-nek. "Ez nehéz idõszak volt számára. A szurkolóktól érkezõ éneklés sem segített, de igyekezett nyugodt maradni."

"Van benne kurázsi, õ egy nagyszerû játékos és remek srác" - lelkendezett Phil Jones. "Tudta, mire számítson visszatérése kapcsán. Úgy vélem, igen jól értékesítette a büntetõt és jól is játszott."

 


"Az emberek elfelejtik, mit ért el [az Arsenalnál]" - mondta Patrice Evra. "De megmutatta, nem döntött rosszul. Hosszú ideig nem nyert bajnokságot [az Arsenalnál], de eljött a Manchester Unitedhez és bajnok lett."

"Jó munkát végzett az Arsenal számára és csalódott voltam miatta. Szerintem õ is így érzett. Ahogy belõtte a tizenegyest, az megmutatta, milyen világklasszis, kiváló játékos is õ. Kordában tartotta idegeit a tizenegyes belövésekor és örülök neki."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!