Jones tanult a történtekbõl

Phil Jones azt állítja, hogy tanult sérülései következtében a kihagyásai miatti kudarcból, miután továbbra is alapemberként számít a védõre menedzsere, Sir Alex Ferguson.


Annak ellenére, hogy a sokoldalú 21 éves játékos megszerezte idén a bajnoki aranyát, csalódásának adott hangot, amikor felidézte a sérülései miatt kihagyott fontos mérkõzéseket. Mivel a Reading elleni FA-kupa találkozón lesérült, így a Real elleni Bajnokok Ligája mérkõzés második fordulójában nem tudott pályára lépni. Jones elismerte, hogy ez egy igen nagy lecke volt a számára. Azonban az elmúlt napokban edzõje lelkesen dicsérte játékosát, akinek rengeteg oka lenne büszkének lenni idei teljesítményére.

 

"Ezek a kihagyások már frusztrálóak voltak a számomra" - mondta Jones az Inside United-nek.

 

"Nehéz volt túltennem magam ezeken a dolgokon, már a szezon elején hátsérüléssel indítottam, majd egy-két edzés után újból lesérültem. Egymásután jöttek sorra a problémák és már kezdtem elkönyvelni magamban, hogy ez nem az én szezonom lesz. De szerencsére felépültem és sikerült fõleg a hajrában a csapat hasznára lennem. Azt hiszem a végére egész jól tudtam már teljesíteni és ez a csalódások után igazán nagy örömmel tölt el."

 

Az FA-kupa mérkõzés után Jones mankóval hagyta el a stadiont, amikor menedzsere azt mondta róla: "Túl bátran ütközik."

 

 

"Ez egy buta taktika volt" - ismerte el Jones.

 

"Talán jobban kellett volna megítélnem a helyzetet, és ahogyan Sir Alex mondta, valószínûleg túl heves voltam, de tanultam az esetbõl, és legközelebb jobban vigyázok."

 

"Én igazából minden alkalommal, amikor pályára lépek, nagy lelkesedéssel játszom. Ez vagyok én, ezen nem változtatok. Imádok futballozni, szeretek védõként játszani és a sérülések gyakran elõfordulnak a fociban. De a jövõben megpróbálok körültekintõbben játszani és a felesleges kockázatokat elkerülni. Persze ez szerencse kérdése is, és azt is mondhatnánk, hogy most a szezon elején nem volt szerencsém."

 

"De tanultam az esetbõl. Nagy csalódás volt a számomra, hogy nem játszhattam a Real ellen az Old Traffordon. Pedig mindent megtettem, hogy felépüljek a meccsre. Rendszeresen jártam kezelésekre, masszázsra, gyógytornára, úszásra és tornaterembe, de túl rövid idõ állt a rendelkezésemre, és nem sikerült maximálisan felépülnöm, ezért lemaradtam a nagy csatáról. Ez a mai napig mély nyomot hagyott bennem."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!