Kulcsemberek: Giggs

Ryan Giggs maga a Manchester United. Ezt Michael Carrick mondta - és fején találta a szöget - azután, hogy a United 11-ese hosszabbított és biztossá vált, hogy negyvenen túl is pályára lép majd a legmagasabb szinten.


Ahogyan nõtt a United elõnye a Cityvel szemben a szezon elõrehaladtával, úgy nõtt Ryan befolyása is. A 39 éves megmutatta, még mindig képes remekelni a kapu elõtt is; az Everton elleni találata nem csak kiterjesztette azon rekordot, miszerint minden egyes Premier League szezonban képes volt gólt szerezni, de fontos gyõzelmet jelentett a City trónfosztása felé vezetõ úton.

Az a tény, hogy a walesi a középpálya közepén és szélén is nagy hatással tudott lenni arról tanúskodik, hogy erõnléte még mindig kiváló, képessége csalhatatlan és eddigi 22 éve alatt soha nem volt ekkora vágya a sikerre, mint idén.

 


Pezsgõ pillanat: a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között a Real Madrid elleni párharc visszavágója. Az a meccs, amely mindannyiunkban sokáig fog élni a rossz döntések miatt, azonban Giggs pályafutásában mindig jelentõs szerepet tölt majd be, hiszen ez volt profi karrierje 1000. tétmérkõzése. Az a tény, hogy õ volt a legjobb a pályán akkor, megelõzve Ronaldót és társait csak még megdöbbentõbbé teszi teljesítményét.

Szezonja három szóval: "Szembeszáll a hiedelmekkel." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!