Ferguson megvédi Welbecket

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson kijelentette, Danny Welbeck idei szezonban szerzett kevés gólja még nem ad okot aggodalomra.


Welbeck, aki 2001-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, az idei szezonban meglepetésre csak kétszer tudta bevenni az ellenfelek kapuját, szemben az elõzõ idényben szerzett 12 találatával.

 

Ezzel együtt menedzsere, Sir Alex Ferguson, aki ebben az évben különbözõ poszton vetette be a saját nevelésû támadót, legemlékezetesebb módon Wayne Rooney helyett a Real Madrid elleni visszavágón, elégedett a játékos fejlõdésével.

 

"A tavaly évben 12 gólt szerzett, ebben az évben pedig csak kettõnél jár, amely hatalmas különbség" - kezdte a 71 éves edzõlegenda.

 

"Ugyanakkor ez a teljesítménybeli különbség nem ad okot az aggodalomra, mert õ továbbra is minden tõle telhetõt megtesz a csapat sikeréért és azon van, hogy gólokat szerezzen. Mindig keresi a lehetõséget a gólszerzésre, és ezzel a lelkesedéssel elõbb vagy utóbb igazi gólszerzõvé fog avanzsálni."

 

 

"Talán nem annyira értékeli, hogy különbözõ pozíciókban játszatjuk, és talán egy kicsit túlságosan is kihasználtuk ezt, mert õ még nagyon fiatal."

 

"De õ egyértelmûen egy nagy értéke a klubunknak, mert biztosan tudom, hogy õ szinte bármely poszton el tudja látni a rá bízott feladatokat."

 

"Az egy fantasztikus érték, ha van egy olyan játékosod, aki képes minden helyzethez alkalmazkodni."

 

"De szerintem ha már kicsit érettebb lesz, akkor meg fogja találni a saját számításait a csatársor közepén is, és akkor a gólszerzéssel sem marad majd adós."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!