Vale trófeákat nyerne

Antonio Valencia ragaszkodik ahhoz, hogy egy olyan klub, mint a Manchester United nem futhat két szezont trófea nélkül.


A szélsõ az MUTV-nek elmondta, saját teljesítményével csak bizonyos mértékig elégedett, de örül, hogy sikerült visszaszerezniük a Manchester Citytõl a Premier League trófeáját.

"Élveztük, amennyire csak lehetett" - mondta az ünneplésrõl. "Immár tény és senki nem veheti ezt el tõlünk. Egy nagyon hosszú szezon után megnyertük a bajnoki címet és elértük a célunkat."

"A tavalyi év szörnyû volt - egy trófeák nélküli szezon volt. Nem futhatunk két olyan szezont, amikor nem hozunk haza valamilyen serleget, úgyhogy a cél az volt, hogy nyerjünk valamit és a bajnoki elsõség tökéletesen kiegyenlítette a számlát."

"Négy év alatt két érem nagyon különleges dolog számomra. Amikor egész pályafutásod alatt azért dolgozol keményen, hogy trófeákat nyerj, valamint ha olyan klubnál játszol, amit imádsz, mint ahogyan én, akkor az még különlegesebb, hogy nyersz valahol, ahol boldog vagy."

 


Amikor saját teljesítményérõl kérdezték, a tavalyi év legjobb manchesteri játékosának megválasztott Valencia elmondta, a sérülései miatt nem tudta folyamatosan felfedezni legjobb formáját.

"Ha a tavalyival összehasonlítjuk, ez nem volt elég. Talán nem voltam képes arra, hogy ismét a tavalyi formámat hozzam. Talán nem voltam erõnlétileg és persze forma szempontjából ugyanazon a szinten."

"De visszatekintve bizonyos határokon belül elégedett vagyok hozzájárulásommal, hiszen több, mint 27 mérkõzésen sikerült játszanom, ami különleges."

"Úgy vélem, ha néhány sérülést elszenvedsz, néha nehéz visszajutni arra a szintre, amiben elõtte teljes magabiztossággal szerepeltél és legjobb fényben tüntetted fel képességeidet. Olykor ez tovább tart, ha a sérülésbõl való felépülés hosszabb, mint azt gondolnád. Nehéz visszajutni a csúcsformához és a játékod normál ritmusához, de remélhetõleg a felkészülési szezon esélyt ad, hogy fitt legyek."

"Amikor a dolgok nem mennek különösen jól és nem vagyok a legjobb formámban, hajlok arra, hogy keményebb legyek magammal szemben, mert mindvégig azt akarom, hogy minden tökéletesen végzõdjön. Úgyhogy ezekben az idõkben a formádra gondolsz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!