Lenyûgözték a németek Vidicet

Nemanja Vidic, a Manchester United csapatkapitánya bevallotta, lenyûgözte õt idén a Bajnokok Ligája két döntõse, a Bayern München és a Borussia Dortmund.


A Bundesliga csapatai a Barcelonát és a Real Madridot gyõzték le az elõdöntõk során és május 25-én egymás ellen harcolnak majd a Wembley-ben a megrendezendõ döntõben.

Vidic nehéz szívvel nézte a mérkõzéseket azok után, hogy ellentmondásos módon estek ki a Real Madrid ellen, de úgy érzi, bõven lehet tanulni abból, ha elemzik a német csapatok játékát.

"Nehéz az ilyen találkozókat nézni, tudva, hogy talán nekünk is ott lenne a helyünk" - mondta Nemanja az MUTV-nek. "De azt gondolom, a nap végén elégedettnek kell lennünk a szezonunkkal. Megnyertünk egy trófeát, ami idén elsõdleges volt számunkra, de reméltük, hogy jobban teljesítünk az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában. De ilyen az élet, ilyen a labdarúgás. Néha veszítesz, néha meg nyersz."

"Elismerés jár a Bayernnek. Azt gondolom, nagyon jó focit játszanak. Csapatként játszanak és gyorsan lezárták a Barcelona játékosait, csoportosan. Nehéz ilyen jellegû csapatok ellen játszani. A Dortmund a Madrid ellen hasonlóan játszott, megmutatva a német labdarúgás tendenciáját."

 


"Úgy vélem, ez olyan valami, amit nem kell figyelnünk. Talán ez az, amiben másoknak javulniuk kell. Néhány év során az emberek nézték a Barcelonát és azt mondták, így kell játszani. Ha megnézed most a Bayernt és a Dortmundot, láthatod, hogy egyénenként és csapatként is dolgoznak és ez az oka a sikerességüknek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!