Edwards: A United megbirkózik a helyzettel

Martin Edwards, a klub korábbi elnöke úgy véli, a Manchester United megbirkózik azzal, hogy a nyáron távozik Sir Alex Ferguson és David Gill.


A menedzser és az ügyvezetõ igazagató távozása nagy változást jelent az Old Traffordon, de Edwards meggyõzõdése, hogy nem ismétlõdik meg az, ami Sir Matt Busby 1969-es visszavonulása után történt, amikor is Busby kis idõre visszatért Wilf McGuinness rövid menedzseri munkássága után.

"Úgy vélem, David nagyszerû munkát végzett, ahogyan Sir Alex is majd 27 éven át" - tájékoztatta Edwards a Sky Sports News-t. "Két kulcsfigura egy idõben hagyja el a klubot, de a Manchester United nagyon egészséges helyzetben van jelenleg."

 


"Jó keretük van, épp most nyertek bajnokságot, vannak forrásaik és mostanában csináltak néhány nagy, nemzetközi üzletet. Úgy vélem, a Manchester United nagyon erõs pozícióban van és bármelyik menedzser ha jönne, azt mondaná, ez nem egy rossz csapat a jövõre nézve. Alex helyébe lépni nem egy könnyû kihívás, de azt gondolom, megvannak az erõforrásaik a sikerességhez."

"Sir Alex tisztában van azzal, mi történt, amikor Sir Matt visszavonult és bármely új menedzser boldog lenne azzal, ha õ a háttérben lenne és szakmai tudásával rendelkezésre állna. Nem látom, hogy ugyanaz a probléma felmerülne."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!