Rio: Moyes folytonosságot jelent

Rio Ferdinand örül annak, hogy David Moyes váltja Sir Alex Fergusont a Manchester United kispadján és úgy érzi, az új menedzser folytonosságot jelent a vezetési stílusban, valamint a klub jól megalapozott történelmének és hagyományainak elismerésében.


Moyes hivatalosan július 1-tõl látja el a manadzseri feladatokat, szerzõdése hat évre szól és Sir Alex, valamint a játékosok teljes támogatása és áldása közepette érkezhet meg az Old Traffordra.

"Mindannyian örülünk" - mondta Ferdinand az MUTV-nek. "Fontos volt, hogy a klub gyorsan hozzon döntést ez ügyben és minden el legyen intézve. Azt hiszem, a klub kifogástalanul járt el ebben az értelemben. Biztos vagyok abban, hogy a menedzser sokáig és nagyon átgondolta döntését, majd megtette, a klub pedig gyorsan cselekedett és jó látni, hogy már meg is van az új menedzser."

Kiválasztani egy menedzser Sir Alex 26, trófeákkal teli évét követõen mindig fontos döntés lesz, de Rio úgy érzi, Moyes kinevezése biztosítja a folytonosságot.

"A másik ok, amiért egy jó kinevezésrõl beszélhetünk az, hogy David Moyes nagyon nyitott és szimpatizál a klub hagyományaival, megpróbálja folytatni azt, nem pedig idejön és teljesen megváltoztatja a klub jellemzõit."

 


"Ez fontos egy ilyen méretû klubnál és fontos, mi volt elõtte. Az a menedzser, akit kaptunk, már megvalósított egy fantasztikus rendszert, egy mûködõ rendszert, mi sikeresek voltunk ebben az évben, amit remélhetõleg folytatni tudunk és úgy gondolom, ez a fickó a megfelelõ arra, hogy megcsinálja és elõre vigyen minket."

"Nagyon becsületes embernek tûnik, más játékosoktól is ezt lehet hallani és fantasztikus munkát végzett elõzõ klubjánál, az Evertonnál. Mindig erõs csapatot hozott össze, akik ellen nehéz volt játszani és amit megkövetelt a játékosaitól - már amit láttunk belõle - az egy nagyszerû munkamorált jelentett és azt hiszem, sok hasonlóság van közte és a menedzser között. Nagy dolog, hogy folytatja ezeket a hagyományokat."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!