Ferguson büntetés elé néz

Nyilatkozatstop miatt kötelezhetik fizetésre a skót menedzsert.


Sir Alex Ferguson szokásos évi büntetéssorozata idén is kezdetét veheti, miután valószínûleg ezer font körüli összeget lesz kénytelen befizetni, mert az új Premier League-szabályoknak ellenszegülve továbbra is bojkottálja a BBC-t nyilatkozataikor.

 

Ferguson a tegnapi Fulham elleni 2-2-vel végzõdõ bajnoki után utasította vissza a brit közszolgálati csatorna Match of the Day mûsorában a vele készítendõ interjút, azok után, hogy mind a Premier League vezetõsége, mind pedig a Liga Menedzserek Szövetsége próbálta rábírni az elmúlt hetekben korábbi döntése megváltoztatására.

 

Az ügyben már megpróbált a United ügyvezetõ-igazgatója, David Gill is közben járni, aki kérte Fergusont, hogy gondolja át a BBC-vel való viaskodását, amely 2004 óta datálódik, amikor az országos csatorna Panorama címû mûsorában Apa és fia címmel a skót edzõlegenda fia, Jason üzleti ügyeit boncolgatták, aki futball-ügynökként dolgozik.

 

Az akár heti rendszerességû büntetések valószínûleg nem fogják jobb belátásra bírni a kitartónak tûnõ skót menedzsert, amelyet jól példáz, hogy a mérkõzés elõtt a Match of the Day stábjának kérése az interjú lebonyolítására süket fülekre talált.

 

The Guardian


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!