Van Persie még több címet nyerne

Robin van Persie azt várja, hogy még több trófeát nyerjenek, miután megszerezték a Barclays Premier League-et, továbbá a liga Aranycipõjét is õ hódította el debütáló szezonjában a Manchester Unitednél.


A Premier League-gólkirálya 26. gólját szerezte a szezon utolsó mérkõzésén a West Brom ellen, ezáltal minden sorozatot figyelembe véve 30 gólig jutott el az idény során. Bár Sir Alex Ferguson nyugdíjba megy, van Persie meg van gyõzõdve arról, hogy az új menedzser, David Moyes kezei alatt is sok trófeát fognak nyerni.
 
"Ez nagyszerû a játékosok számára" - magyarázta a Vörös Ördögök 20-sa az MUTV-nek. "Közösen dolgoztunk és a sikerben is osztozunk, és 100%-ig biztos vagyok abban, hogy minden egyes évben trófeákért fogunk játszani, és remélhetõleg néhány évente meg is fogjuk nyerni. Ez természetes ennél a csapatnál."
 
"A Barclays Premier League jelent számomra mindent, és az Aranycipõ csak hab a tortán."
 
"Ma például újra kaptam egy nagyszerû gólpassz Antonio Valenciától, ezáltal könnyû gól volt. Együtt hoztuk össze, és boldog vagyok, hogy minden rendben ment. Ez egy fantasztikus csapat, és remélhetõleg még több trófeát tudunk majd nyerni. Biztos vagyok abban, hogy meg tudjuk csinálni."
 
"Persze, most új menedzserünk lesz a következõ szezontól, és mindenkinek elvárásai lesznek. Ez új kihívás lesz mindenki számára. Most egy jól megérdemelt szünet fog jönni, majd ismét kezdõdik minden elõlrõl."
 
Van Persie elismerte, hogy egy õrült mérkõzést játszottak a West Brommal, amely szezonbeli utolsó bajnoki mérkõzése volt a bajnokcsapatnak, ezenkívül értékelte, hogy Sir Alex Ferguson visszavonulását mindkét szurkolótábor ünnepelte.
 
 
"Vártam a 'Fergie time-ot', tudod, ami a mérkõzés végén szokott lenni" - viccelõdött a holland játékos. "De ez ma elmaradt. Jó móka volt mindenki számára, hogy 10 gól esett a mérkõzésen, ezért úgy vélem, hogy a szurkolók is elégedettek."
 
"Sir Alex megérdemelte [az elismerést], hogy 26 és fél év után tisztességesen vonulhasson vissza a Unitedtõl, és azt megelõzõen az Aberdeentõl. Hihetetlen ember, és azt gondolom, ez szép volt a West Brom szurkolóktól."
 
"Természetesen, amikor olyan játékosokról beszélünk, mint Scholesy [Paul Scholes] és menedzser, mint Sir Alex, azt hiszem, ezt a tiszteletet meg kell adni. Ez nem mindig történik meg a futballban, de ma így volt, és én örülök annak, hogy így történt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!