Chicha sokkal tartozik a menedzsernek

Javier Hernandez tisztelettel adózik a visszavonuló Sir Alex Ferguson elõtt, miután õ szerezte a menedzser 26 és fél éves regnálásának utolsó manchesteri találatát.


Chicharito elismerte, soha nem volt részese ilyen õrületes meccsnek, mint amilyen Sir Alex utolsó találkozója, mely a West Brom otthonában 5-5-ös döntetlennel zárult.

A mexikói csatár lõtte csapata ötödik gólját, majd a találkozót követõen a Fõnök iránti hálájáról beszélt.

"Hatalmas hatással volt rám. Nagy lehetõséget adott nekem, hogy a világ legnagyobb klubjában szerepelhetek. Rengeteg dolgot tanított nekem és csakis hálával tartozom neki" - mondta Hernandez az MUTV-nek.

"Sir Alex visszavonulása nem csak a brit szurkolóknak veszteség, hiszen a világ labdarúgását változtatta meg. Huszonhat év alatt a lehetetlent valósággá változtatta, ahogyan a dal is mondja."

"És mit mondhatnék Paul Scholesról? Mindenki ugyanazt mondja róla - hihetetlen játékos és csapattárs, aki elképesztõ tehetséggel megáldott klasszis."

Chicharito második félidei találata volt manchesteri pályafutásának 50. találata, ám ezen mérföldkõ kapcsán is hangoztatta, a csapatérdek fontosabb az egyéni elismeréseknél.

 


"Nagyon örülök az 50. gólomnak, de a legfontosabb az, hogy három év alatt nyertem két bajnoki címet és játszottam Bajnokok Ligája döntõben is. Mint mindig is mondtam, a legfontosabb a csapat és az, hogy trófeákhoz segítsem a csapatot."

"Pályafutásom során ez az elsõ, hogy olyan meccsen játszottam, amin tíz gól esett. Õrült találkozó volt és kicsit csalódottak vagyunk, mert meg akartuk nyerni. Azt hiszem, kicsit már úgy gondoltuk, hogy ezt megnyertük, ami hiba volt, mert kissé lenyugodtunk, a West Brom pedig jól cserélt, ami segített nekik. Kissé idegölõ ez, de a legfontosabb az, hogy bajnokok lettünk."

"Minden játékos és szurkoló várja a következõ szezont, de kell egy kis szünet, és élveznünk kell, hogy visszaszereztük a trófeát."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!