Vidic büszke a bajnoki címre

Nemanja Vidic, a Manchester United csapatkapitánya kifejtette, milyen büszke is azért, amiért sikerült visszaszerezniük a bajnoki trófeát városi riválisuktól.


A szerb középsõ védõ szerint nagyon megérdemelték a címet és méltó búcsúztatása ez Sir Alex Fergusonnak, aki több mint 26 év manchesteri menedzserkedés után távozik a kispadról.

"Határozottan büszke vagyok, hogy ebben a klubban, ezekkel a játékosokkal, ennek a menedzsernek az irányítása alatt játszhatom" - mondta Vidic az MUTV-nek. "Már hét nagyszerû évem volt a klubbal, mellyel oly nagy sikereket elértünk, idén ismét megtettük, aminek nagyon örülök."

"Úgy vélem, húsz játékosunk volt, aki gólt szerzett, ez pedig elképesztõ. Ez megmutatja, mennyire jó a szellemiség csapaton belül és milyen keményen nyomtunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Egyértelmû, hogy az edzéseken elvégzett remek munkának is köszönhetõ ez. Láthattad, hogy a játékosok ugrálnak, dalokat énekelnek a felvonuláson, ami jó alkalom volt arra, hogy megosszuk a bajnoki címet a szurkolókkal - megérdemlik az, mert egész évben szurkoltak nekünk. Az elõzõ év után nagy visszatérés ez, megérdemeltük a trófeát."

 


Vidic szerint Sir Alex emberi tulajdonságai a menedzseri képességeivel párosul, és egyértelmû, hogy hiányozni fog az oly hosszú ideig regnáló menedzser. "Igazán öröm volt az irányítása alatt játszani" - folytatta Vida. "Mindig nehéz úgy beszélni róla, hogy õ volt a menedzserem!"

"Azt kell mondanom, nagyszerû ember, aki mindig törõdött a játékosaival és vezette elõre õket. Hitt bennük és ez az, amiért a játékosok mindig imádtak vezetõsége alatt játszani. Öröm, hogy ennél a klubnál játszhatom és a menedzser alatt szolgálhattam."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!